Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP Arena» θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Europa Conference League για το 2024, με την Ελλάδα να φιλοξενεί μια σπουδαία διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Δημάτος, πρώην διευθυντής επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου ανέφερε τα εξής:

«Και με τη βούλα της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην “Αγιά Σοφιά” ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!

Με τους αγώνες της ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό όμιλο στον οποίο θα μετάσχει εφέτος αλλά και της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024 να αποτελούν τα απαραίτητα test events προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ορισμός τον προσεχή Δεκέμβριο! Κάτι που αποτελεί τη συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Και με την UEFA να μην αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή αλλά του ενεργού συμπαραστάτη με την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας για την άρτια λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ σε αγώνες υψηλού επιπέδου και με την παρουσία αντίπαλων οπαδών για πρώτη φορά από την ημέρα των εγκαινίων της!».

Και με τη βούλα της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην «Αγιά Σοφιά» ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!…

Posted by Andreas Dimatos on Wednesday, June 28, 2023