Με τη διαιτησία τα έβαλε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το χθεσινό ισόπαλο με 1-1 παιχνίδι απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, στο «Σαιντ Άντριους».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφαρίστηκαν από την Μπέρμιγχαμ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σκωτσέζο τεχνικό να ξεσπαθώνει εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης, Λι Μέισον

«Είναι χέρι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, αν ο διαιτητής δεν μπορεί να το δει αυτό, τότε τι πιθανότητες να έχουμε; Για αυτό σε ένα παιχνίδι με τέτοια σημασία χρειάζεται ο διαιτητής να τα βλέπει αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες στην ομάδα μου απόψε. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά και είναι σκληρό για αυτούς, πραγματικά σκληρό.

Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι κακό, πιστεύω πως κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι… σφιχτό, αυτή είναι δύσκολη έδρα για να περάσεις από εδώ νικηφόρα, κάθε ομάδα που έρχεται εδώ συναντά δυσκολίες.

Θεωρώ πως αξίζαμε την νίκη, ήμασταν καλύτερη ομάδα και ίσως θα έπρεπε να τους είχαμε τελειώσει όταν βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στις πολλές ευκαιρίες που είχαμε στις αντεπιθέσεις αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, αλλά απόψε ήταν μια από αυτές τις μέρες, δυστυχώς.

Πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο καθώς πέντε με έξι ομάδες αυτή την στιγμή ανταγωνίζονται για την κορυφή του πρωταθλήματος. Πάντα έλεγα πως αν με το νέο έτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή τότε έχει μεγάλες πιθανότητες».

Πηγή: gazzetta.gr