Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει διάφορες μεταγραφικές κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι και μία από αυτές θα αφορά τη θέση του επιθετικού, με τον Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ να είναι στη λίστα των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ που τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο νέος προπονητής και ο νέος τεχνικός διευθυντής παρουσιάστηκαν και επισήμως από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι πιάνουν δουλειά… κανονικά και με το νόμο για τη νέα σεζόν. Και ένα από τα μέτωπα που θα πρέπει να κλείσουν είναι αυτό του επιθετικού.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και το όνομα του Μάξι Γκόμες, ο οποίος πριν ένα χρόνο υπέγραψε στην Τραμπζονσπόρ που πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Βαλένθια. Στην τουρκική ομάδα, όπου είναι συμπαίκτης με Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε 7 γκολ και 6 ασίστ σε 37 συμμετοχές, με το ενδεχόμενο πώλησής του να είναι ανοιχτό.

Ο Γκόμες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Τραμπζονσπόρ και είναι παίκτης που ξέρουν καλά οι Κορδόν και Μαρτίνεθ από τις θητείες του σε Θέλτα και Βαλένθια, οπότε θα φανεί τις προσεχείς μέρες αν θα γίνει ή όχι κίνηση για την απόκτησή του.