Ο Ευάγγελος Μαρινάκης παρουσίασε τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τονίζοντας ότι η χρονιά που πέρασε δεν ήταν τόσο τραγική όσο παρουσιάζεται.

«Να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι η καλύτερη στιγμή σήμερα. Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω τη χρονιά που πέρασε. Η προσωπική μου άποψη δεν είναι όσο τραγική την παρουσιάζουν. Για αυτό φέραμε ίσως τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή με επιτυχία σε μεγάλες ομάδες και με Πρωτάθλημα με τη Μονακό. Με επιτυχίες τεράστιες και με παίκτες».

«Φέραμε και έναν προπονητή επιπέδου Πριμέρα. Νέος προπονητής που διψάει για επιτυχίες. Εμπιστεύθηκα τον Αντόνιο στην επιλογή του. Ξέρει πολύ καλά που ήρθε. Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση. Μία ομάδα να πρεσάρει και να κερδίζει και χαιρόμαστε το θέαμα και τους παίκτες μας. Όλα αυτά δεν είναι εύκολα και χρειάζονται χρόνο. Να είστε σίγουροι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν δουλέψει σκληρά και μπορούν να πετύχουν τους στόχους. Και τη διάθεση έχουν. Είχα αποφασίσει να μιλήσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου με όλους και να ρωτήσετε ότι θέλετε και γενικά τι γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν ομάδα και σαν χώρα. Ίσως σήμερα να μην είναι η κατάλληλη μέρα λόγω της παρουσίασης αλλά ορισμένες ερωτήσεις θα είμαστε εκεί να απαντήσουμε», τόνισε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

«Καλησπέρα (στα ελληνικά). Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ο σύλλογος αυτός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους προηγούμενους, για τους τίτλους και όσα έχει κατακτήσει στην πορεία του. Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω το πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, η απόφαση ήταν στιγμιαία και δεν το έχω μετανιώσει», τόνισε ο Αντόνιο Κορδόν.

«Έχουμε έρθει εδώ για να δουλέψουμε, να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο και να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως υπάρχει μια μεγάλη χαρά και καλή διάθεση. Ο κόσμος έχει τη διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακό μεγαλύτερο. Θέλω να ανταποδώσω σε όλους την εμπιστοσύνη με τη δουλειά μου και να κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με το που μπαίνει κάποιος στο αθλητικό κέντρο και στα γραφεία της ομάδας βλέπει το DNA του νικητή. Βλέπεις κόσμο γεμάτο πάθος, που θέλει μόνο να κερδίζει και να παίρνει χαρές. Ευχαριστώ τον Αντόνιο Κορδόν για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να κατακτήσουμε πράγματα μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τίτλους και να αφήσουμε μια θετική εικόνα με την παρουσία μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι και φιλόδοξοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ γεμάτοι φιλοδοξία και με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, ώστε να πάει η ομάδα ψηλότερα. Όταν μας κάλεσαν να γίνουμε μέλος του Θρύλου, δεν είχαμε καμία αμφιβολία».