Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε πανηγυρικά για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του νταμπλ και λίγο έλειψε να είναι ονειρική αφού η Euroleague χάθηκε στο τελευταίο σουτ, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στον Σάσα Βεζένκοβ και στην απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν ο MVP της φετινής Euroleague πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, οπότε είναι λογικό το γεγονός ότι τον έχουν προσέξει στις ΗΠΑ και ειδικά οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι… άδειασαν αρκετό χώρο στο salary cap.

Όπως και να έχει, στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν την απόφαση του Βεζέβκοβ, για τον οποίο μίλησε ο general manager των Κινγκς, Μόντι ΜακΝερ, λέγοντας τα εξής…

«Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency (σ.σ. 1 Ιουλίου) θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του».