Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγόρασε μια έπαυλη αξίας 37 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς και μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του, αλλά τελικά αποφάσισε να τη γκρεμίσει για να… φτιάξει καλύτερη στην ίδια θέση.

Ο King James έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τους Λος Άντζελες Λέικερς και έχει αποφασίσει να παραμείνει στην πόλη και μετά το τέλος της καριέρας του. Έτσι, έβαλε μπρος για να φτιάξει ένα σπίτι όπως το ονειρεύεται ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι.

Ο ΛεΜπρον αποφάσισε το γκρέμισμα της έπαυλης που είχε αγοράσει το 2020 και η οποία κόστισε 37 εκατ. δολάρια, προκειμένου να ανεγερθεί στο ίδιο σημείο το νέο… φτωχικό. Το οποίο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι παραπάνω θα διαθέτει σε σχέση με αυτό που γκρεμίστηκε και το οποίο είχε πισίνες, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα τένις και γενικά όλα όσα ήθελε ο Τζέιμς και η οικογένειά του.

LeBron James has demolished his $37 Million Beverly Hills mansion & will begin building his “dream home.” Just King things! 😳👑Photos: https://www.instagram.com/p/Ctza-EoOuV5/?igshid=MWQ1ZGUxMzBkMA==

Posted by NBA Buzz on Thursday, June 22, 2023