Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε χθες Σάββατο (17/6) την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές και αποθεώθηκε από τους οπαδούς που κατέκλυσαν το ΣΕΦ και οι οποίοι περιμένουν, πλέον, να δουν αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος έκανε μια υπόκλιση προς την εξέδρα την ώρα που αποθεωνόταν, μίλησε στο gazzetta.gr και δέχθηκε ερωτήσεις για το μέλλον του, με τον ίδιο να μην αρνείται να απαντήσει.

«Τρέφω έναν πολύ μεγάλο σεβασμό για τους προέδρους γιατί όταν συζητήσαμε πριν τρία χρόνια είχαμε στο μυαλό μας αυτό ακριβώς! Με πιστέψανε, εγώ τους πιστεύω και τους έχω στην καρδιά μου. Έχουν ξεχωριστή θέση εδώ και χρόνια! Ονειρευτήκαμε αυτές τις στιγμές, ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στην ελίτ της Eυρώπης, αξίζει να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους. Να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα αν θα συνεχίσω να είμαι στον Ολυμπιακό είναι μία συζήτηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι», είπε αρχικά ο Σλούκας, ο οποίος στην ερώτηση αν υπάρχει θέληση για να παραμείνει έδωσε την ακόλουθη απάντηση…

«Θέληση προφανώς υπάρχει, αλλά υπάρχουν και προβλήματα τα οποία αν δεν λυθούν δεν θα αρκεί η θέληση».