Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια τουρνουά τένις της Στουτγκάρδης καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τόν Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του θεσμού. Ωστόσο, στη Γερμανία ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για την προσωπική του ζωή παρά για την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Έλληνας πρωταθλητής όχι μόνο παραδέχθηκε την σχέση του με την τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα, αλλά υποστήριξε πως είναι αδερφές ψυχές.

«Έχουμε μια πολύ όμορφη συνεργασία», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αυτό προκάλεσε την ερώτηση για το τί ακριβώς εννοεί. «Είμαστε ζευγάρι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε αδερφές ψυχές. Ίσως θα έπρεπε να το χαρακτηρίσω έτσι αυτό που έχουμε. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις την αδερφή ψυχή σου. Αν ρωτήσεις την Πάουλα θα σου πει ακριβώς το ίδιο», είπε.

«Ποτέ δεν ένιωσα να με ελκύει τόσο πολύ μια γυναίκα»

«Θα σου πω ένα πράγμα», συνέχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου κι έχω επίγνωση αυτού που λέω. Ποτέ δεν ένιωσα να με ελκύει τόσο πολύ μια γυναίκα, να είναι τόσο όμορφη και να μου προκαλεί τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Το είπα αυτό στην Πάουλα κι εκείνη σε μένα και μου άρεσε πολύ που το άκουσα. Τα μυαλά μας βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, έχουμε μια πολύ πνευματική σύνδεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Δεν νομίζω πως πολλοί άνθρωποι καταφέρνουν να ζήσουν κάτι τέτοιο. Ταξιδεύεις πολύ στον κόσμο και συνεχώς ψάχνεις για να το βρεις και πιστεύεις πως θα βρεις κάτι τέτοιο σε κάποιο γωνιά του κόσμου, αλλά ορισμένες φορές βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου», είπε.