Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι και πάλι το βασικό θέμα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αφού ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε έτοιμος να προσπαθήσει και φέτος, όπως έκανε και πέρυσι, να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υπέγραψε πριν ένα χρόνο ένα… εξωφρενικό συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μετά και την παρέμβαση του προέδρου της χώρας, ο οποίος είχε ταχθεί και δημοσίως υπέρ της παραμονής του.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, ο Μπαπέ είναι και πάλι στο προσκήνιο για το θέμα του συμβολαίου του αφού ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να το ανανεώσει του χρόνου, με την Παρί, από την άλλη πλευρά, να μην έχει καμία διάθεση να τον χάσει ως ελεύθερο.

Με λίγα λόγια, οι δύο πλευρές θα μπουν και πάλι σε συζητήσεις για να δουν πώς θα προχωρήσουν και έτοιμος να λάβει μέρος σε αυτές τις συζητήσεις είναι και ο Μακρόν, όπως είπε στην εκπομπή VivaTech. «Δεν έχω πληροφορίες για το θέμα, θα προσπαθήσω όμως, θα τον πιέσω με στόχο να τον πείσω να μείνει», είπε σχετικά ο πρόεδρος της Γαλλίας.