Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τον επόμενο προορισμό της καριέρας του μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να αγωνιστεί στην Kings League, τη λίγκα 7Χ7 που έχει ιδρύσει ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας στην λίγκα, της Kunisports. Ο Αργεντινός γνωστοποίησε σε μία από τις μεταδόσεις του στο Twitch ότι «ο Χάμες Ροντρίγκες θα αγωνιστεί για την Kunisports, το ανακοινώνω τώρα». Ο «Κουν» δεν αποκάλυψε πότε θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός.

Ωστόσο, η λίγκα το τελευταίο διάστημα κάνει προσπάθειες να συγκεντρώσει διάσημους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές για να κάνουν guest εμφανίσεις, προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο το επίπεδό της. Η Kings League στους λίγους μήνες ύπαρξής της έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και είναι από τα πλέον πετυχημένα θεάματα στον κόσμο του streaming κι αυτό αποφέρει μεγάλα έσοδα στον Ζεράρ Πικέ.

Κι ενώ στην πρώτη σεζόν αγωνίστηκαν ο ίδιος ο Αγουέρο, ο Ίκερ Κασίγιας και ο Ροναλντίνιο, στην τρέχουσα έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του ο Αντρέα Πίρλο – και πάλι ο Αγουέρο – ενώ αυτή την Κυριακή (18/6) αναμένεται να αγωνιστεί ο θρύλος της Ουκρανίας και της Μίλαν, ο Αντρέι Σεβτσένκο.

Κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς

Στο μεταξύ, ο Χάμες Ροντρίγκες παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται με διάφορες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς.