Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε podcast στη Ρουμανία αποκάλυψε μια άγνωστη πλευρά της ζωής του και δη των παιδικών του χρόνων ως «ο γιός του Μιρτσέα Λουτσέσκου», λέγοντας ότι ένιωσε πως του ασκούνταν μια μορφή εκφοβισμού.

«Όταν ήμουν μικρός ένιωθα ένα είδος bullying επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου», είπε αρχικά και επεκτάθηκε πάνω σε αυτό. «Βασικά, μου το θύμιζαν συνεχώς. Ότι πήγαινα σε καλό σχολείο λόγω του πατέρα μου και των σχέσεων του, για τις εξετάσεις που έδινα, ότι τα κορίτσια και οι φίλοι που είχα ήταν μαζί μου, για τον ίδιο λόγο, επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου».

«Κι όσο για το ποδόσφαιρο… Δεν αναφέρομαι καν στο τι έγινε όταν μπήκα στο χώρο. Όλα όσα έκανα, γινόντουσαν επειδή επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα. Βιώνεις μερικές απογοητεύσεις είναι η αλήθεια», τόνισε.

Η αποκάλυψη για το γιο του

Έπειτα, στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο podcast PodGrant, προχώρησε και στην αποκάλυψη πως ο γιος του Ματέι έχει ένα παρόμοιο συναίσθημα μ’ εκείνο που ένιωσε όταν μεγάλωνε.

«Πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, μιλούσα με τον γιο μου που με επισκέφθηκε και άνοιξε αυτό το θέμα λέγοντας: “Πιστεύεις ότι για εμένα και την Μαριλού (σ.σ. την κόρη του Ραζβάν Λουτσέσκου) είναι εύκολο να έχουμε έναν παππού και πατέρα σαν εσένα, που πετύχατε και έτσι δημιουργήσατε μια τεράστια πίεση και σε εμάς;”. Οι απογοητεύσεις παρέμειναν, αλλά στο τέλος, τις ξεπέρασα και η Ράπιντ Βουκουρεστίου με βοήθησε πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.