Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, αλλά η δουλειά δεν σταματά. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ με την εθνική Ελλάδας.

Ο «Greek Freak» προπονήθηκε τη Δευτέρα (12/6) στις εγκαταστάσεις του «ΟΑΚΑ» τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο παρκέ και μαζί του ήταν και τα παιδιά του, τα οποία εμφανίζονται και σε φωτογραφίες δίπλα στον 28χρονο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και στη σύντροφό του Μαράια Ντανάε. Με την ευκαιρία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα: «Χτίζω για τα παιδιά μου, δεν θα τα παρατήσω», το οποίο είναι στίχοι του τραγουδιού «I’m On» του ράπερ Lil Baby.

Ο Αντετοκούνμπο την Κυριακή βρέθηκε στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» όπου παρακολούθησε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 75-52 στον 3ο τελικό της Basket League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν προβάδισμα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Πανζουρλισμός από τους θαυμαστές του σε εστιατόριο στον Βύρωνα

Στο μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας (12/6), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του επισκέφθηκαν εστιατόριο στην περιοχή του Βύρωνα για να φάει και με το που έγινε αντιληπτός προκλήθηκε… παροξυσμός από τους μικρούς και τους μεγάλους θαυμαστές του, που έσπευσαν να ζητήσουν φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Για ακόμα μια χρονιά ο Γιάννης στη ταβέρνα Τζίμης

Posted by Γιώργος Μητροπουλος on Monday, June 12, 2023