Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ που πανηγύρισε το 3ο νταμπλ της ιστορίας της στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δουλειά για τη μεταγραφική ενίσχυση έχει ήδη αρχίσει, όπως δείχνει και η οριστική συμφωνία που υπάρχει πλέον με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ παρουσιαζόταν επί μήνες σαν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά τελικά είναι η Ένωση η ομάδα που θα τον εντάξει στο ρόστερ της. Κάτι που είχε ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα, στον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης… δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι.

Έτσι, όπως επιβεβαιώνει η ΠΑΕ, οι συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα οδήγησαν σε συμφωνία και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου, όταν και θα ντυθεί επισήμως στα κιτρινόμαυρα ο Πήλιος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει στην Ένωση και αυτό, όπως φαίνεται, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Έτσι, θα προστεθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ και θα διεκδικεί μαζί με τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι τη θέση του βασικού αριστερού μπακ.