Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, συντρίβοντας με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τους συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης το γιόρτασαν με μια φωτογραφία που προκάλεσε νεύρα στους Ισπανούς.

Σύμφωνα με πολλούς, ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Σίτι, με δεδομένη και τη δυναμικότητα και το όνομα του αντιπάλου, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκουαρδιόλα. Όπως και να είχε, είτε ήταν είτε όχι η καλύτερη εμφάνιση, σημασία έχει ότι η ομάδα του Μάντσεστερ πέτυχε τον στόχο της που ήταν η πρόκριση.

Έτσι, ο Γκουαρδιόλα με τους συνεργάτες του αλλά και μέλη της διοίκησης το γιόρτασαν βγάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ο καθένας δείχνει από 4 δάχτυλα. Μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media του Μανουέλ Εστιάρτε, συνεργάτη του Γκουαρδιόλα, και ακολούθησε ένας χαμός από τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι έγραφαν διάφορα.

Αποτέλεσμα; Ο Εστιάρτε, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ισπανίας στο πόλο, αποφάσισε να κατεβάσει τη φωτογραφία λίγα λεπτά μετά.