Ο Λεβαδειακός είχε ήδη υποβιβαστεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σωθεί και δεν κυνηγούσε κάτι, οπότε η αναμέτρησή τους για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League ήταν μια καλή ευκαιρία για γκολ και θέαμα και έτσι έγινε, όπως δείχνει και το τελικό 3-3.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν καθόλου άγχος και τελικά το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο με γκολ και ευκαιρίες. Στο 28′ ο Δούμτσιος έκανε το γύρισμα και ο Γιαννιώτας, μετά τις κόντρες, έκανε το 1-0 από κοντά για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μην αργούν να απαντήσουν.

Στο 34′ ο Ροσέρο σέντραρε από αριστερά και ο Κόντε με κεφαλιά έκανε το 1-1, για να ακολουθήσει στο 38′ το 1-2 με τον Ροσέρο, μετά την απόκρουση του Γκροφ στο σουτ του Παμλίδη στην αντεπίθεση και την προβολή του Κόντε στο δοκάρτι. Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, αφού στο 45′ ο Χάμοντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσάπρας, αν και σε δύσκολη θέση, έκανε το 2-2.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά και στο β’ μέρος και είχαν ευκαιρίες για γκολ, τα οποία επίσης δεν έλειψαν… Στο 78′ ο Βρακάς με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 για τον Λεβαδειακό, για να απαντήσει άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα με το 3-3 στο 80′ με την κεφαλιά του Παμλίδη μετά τη σέντρα του Εραμούσπε.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας (86΄ Ντεντάκης), Νίκας (16΄ Δούμτσιος), Μεχία, Γιαννιώτας (86΄ Τορό), Λιάγκας, Λούα Λούα (62΄ Βρακάς), Συμελίδης (63΄ Σκρβάρκα), Παζ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Λώλης (73΄ Λεό), Κόντε (73΄ Κύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57΄ Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαραϊ, Τζίνο.