Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Νίκησε τον Άρη με 2-1 στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε στο +3 από τους «πράσινους» στη βαθμολογική κατάταξη.

Έτσι, πλέον, βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Super League. Χρειάζεται μόλις ένα βαθμό την Κυριακή κόντρα στο Βόλο για να προσθέσει το τρόπαιο στο παλμαρέ της.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και οι οπαδοί της κατά χιλιάδες έχουν αρχίσει να συρρέουν στην πλατεία Αετού στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να γιορτάσουν από τώρα τη διαφαινόμενη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, υπολογίζεται πως ξεπερνούν τις δέκα χιλιάδες. Άλλωστε, εκεί είχαν δώσει ραντεβού για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Άρη, εντός και εκτός της «OPAP Arena».

Ήδη, δε, έχουν κάνει την εμφάνισή τους καπνογόνα και βεγγαλικά, αλλά και ακούγονται συνθήματα νίκης από τους φίλους του «δικεφάλου» με τους οπαδούς της να φτάνουν στο σημείο από κάθε γωνιά της Αττικής. Με την πτήση της ΑΕΚ να πετάει από τη Θεσσαλονίκη μετά τα μεσάνυχτα (00:50), η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα…