Έτοιμος να πανηγυρίσει το 11ο πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών τα τελευταία 11 χρόνια είναι ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 11-9 της Βουλιαγμένης εκτός έδρας, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και θέλει ακόμη μία νίκη για να διατηρήσει και φέτος τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες είχαν επιβληθεί με 10-9 στο πρώτο παιχνίδι και ντέρμπι ήταν και το δεύτερο, εκτός έδρας αυτή τη φορά, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει με το σκορ ισόπαλο 2-2 και τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά με 6-4 στο τέλος του δεύτερου.

Στο τρίτο, όμως, η Βουλιαγμένη αντέδρασε και ισοφάρισε 7-7, με τους φιλοξενούμενους τελικά να παίρνουν τη νίκη με 11-9 χάρη σε δύο γκολ του Φουντούλη στο τέλος. Έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και θα κυνηγήσει την 3η νίκη στον 3ο τελικό που θα γίνει στις 16 Μαΐου.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Φουντούλης και Γενηδούνιας με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 3-1, 2-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Δήμου 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γραμματικός, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.