Η αναζήτηση γηπέδου για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας άρχισε πριν μήνες και ακόμη δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι υπάρχει θέμα και με το AEL FC Arena, πράγμα που σημαίνει ότι στην ΕΠΟ αρχίζουν να κάνουν σκέψεις ακόμη και για Λαμία ή Αγρίνιο πλέον.

Στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησαν την αναζήτηση γηπέδου από το… εξωτερικό και στη συνέχεια εστίασαν και στο εσωτερικό της χώρας, έχοντας ως πρώτη επιλογή το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε η ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια έφερε σε πρώτο πλάνο τη Λάρισα.

Το ενδεχόμενο να γίνει εκεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας παραμένει ανοιχτό αλλά οι πιθανότητες έχουν σημειωθεί αρκετά πλέον, όπως είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΠΟΡ FM. Ο λόγος; Διαπιστώθηκε, στον έλεγχο που έγινε, ότι υπάρχουν κάποια θέματα ασφαλείας, τα οποία δεν είναι εύκολο να λυθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Συν, φυσικά, το γεγονός ότι υπάρχουν αντιδράσεις και από την τοπική κοινωνία, η οποία δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στην πόλη.

Έτσι, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM πάντα, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Λαμίας ή του Αγρινίου, με τον χρόνο να αρχίζει να πιέζει όλο και περισσότερο πλέον.