Ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι δύο ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στα πλέι άουτ αφού νιώθουν σίγουρες για την παραμονή τους και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρησή της, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και συγκεκριμένα στο 8′ με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας μετά το κόρνερ του Τιλίκα, με τον ίδιο παίκτη να προσπαθεί και στο 22′ και να αστοχεί ξανά. Δύο λεπτά μετά όμως, από την άλλη πλευρά, ο Μοσκέρα, μετά την ωραία μπαλιά του Μπάγκιτς, δεν αστόχησε βγαίνοντας απέναντι από τον Τσιφτσή και έκανε το 1-0.

Σχεδόν ένα 10λεπτο μετά, στο 32′, ο Μεγιάδο είχε δοκάρι για τους Κρητικούς με σουτ και τελικά η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 40′ από τον Μπαρτόλο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αντεπίθεση της ομάδας του. Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, έκλεισε με το σκορ στο 1-1, με τα δεδομένα να μην αλλάζουν στο β’ μέρος.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν σοβαρός και το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής (85′ Μαρινάκη), Πασαλίδης, Μεγιάδο (85′ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄Νέιρα), Τοράλ (4′ Μοσκέρα, 85′ Φελίπε), Ντίκο

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (92′ Μουνάφο), Τιλίκα (86′ Σανταφέ), Κρέσπι, Μπαρτόλο (85′ Σίτο), Μπαράλες.