Πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες που έρχονται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τον αγώνα ανάμεσα στη Τζίλιγχαμ και τη Λέιτον Όριεντ, αφού οι δύο ομάδες… σταμάτησαν να παίζουν στο τελευταίο 10λεπτο έχοντας ενημερωθεί ότι είχαν ήδη πετύχει τους στόχους τους λόγω των αποτελεσμάτων στους άλλους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας διακόπηκε κάποια στιγμή για μερικά λεπτά λόγω προβλήματος με την ηλεκτροδότηση. Όταν, λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε και επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της Λέιτον Όριεντ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς αφού έμαθαν ότι τα αποτελέσματά στους άλλους αγώνες τούς εξασφάλιζαν την άνοδο στη League 1. Οι άλλοι αγώνες, βλέπετε, είχαν ολοκληρωθεί όσο υπήρχε διακοπή στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του προβλήματος ηλεκτροδότησης.

Παράλληλα, όλα ήταν καλά και για την Τζίλιγχαμ, η οποία έμαθε ότι με τα αποτελέσματα στα άλλα ματς είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στη League 2. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι δύο ομάδες… σταμάτησαν να παίζουν, περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.