Έκπληξη προκαλούν τα νέα που έρχονται από την Ιταλία και συγκεκριμένα την πρωτεύουσά της, αφού η Ρόμα προχώρησε σε αλλαγή CEO και επέλεξε για τη θέση τη Λίνα Σουλούκου, η οποία πριν λίγα χρόνια εργαζόταν στον Ολυμπιακό ως γενική διευθύντρια.

Οι Τζαλορόσι στοχεύουν σε έξοδο στο Champions League και είναι στην 3η θέση της Serie A οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά πριν λίγες μέρες υπήρξε αναστάτωση αφού ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον CEO του κλαμπ.

Ο ιταλικός Τύπος, επομένως, περίμενε την ανακοίνωση του ονόματος για τον αντικαταστάτη και τελικά η έκπληξη είναι μεγάλη και έχει ελληνικό χρώμα, αφού επιλέχθηκε η Λίνα Σουλούκου.

Η Ελληνίδα δικηγόρος ήταν γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού από το 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ενώ στο παρελθόν υπήρξε νομικός σύμβουλος σε διάφορους φορείς του ποδοσφαίρου ενώ ήταν στο Τμήμα Ελέγχου Ντόπινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 όταν ήταν ακόμα στις σπουδές της.

Το 2019 έγινε η πρώτη Αντιπρόσωπος Διαφορετικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (2019), αποτελώντας μέχρι και σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ένωσης, εκπροσωπώντας από εδώ και πέρα τη Ρόμα ως η νέα CEO του κλαμπ.