Η Παρί Σεν Ζερμέν πιέζει τον Λιονέλ Μέσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά τις δύο αρνητικές απαντήσεις που έχει δώσει ως τώρα, με τον διεθνή Τύπο να αναφέρεται καθημερινά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα, όπου τον περιμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Αργεντίνος άσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πού θα αγωνίζεται από του χρόνου. Τις τελευταίες εβδομάδες, πάντως, το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι αυτό της επιστροφή τους στους Καταλανούς, κάτι που θέλει και ο Πολωνός φορ.

«Ο Μέσι θα ανήκει πάντα στη Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι υπέροχο. Η θέση του είναι εδώ, ελπίζω να παίζουμε μαζί την επόμενη σεζόν», είπε σχετικά ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον εαυτό του, με την ομάδα του Τσάβι να πετάει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και έμεινε στο 0-0 με τη Χιρόνα πριν λίγα 24ωρα.

«Ποτέ δεν θα είμαι ικανοποιημένος ανεξάρτητα από τα πόσα γκολ σκοράρω. Μετά το Μουντιάλ έχω σκοράρει λιγότερο, αλλά ολόκληρη η ομάδα δεν έχει παίξει καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο θα βελτιωθούμε. Είναι δύσκολο, δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι βέβαιος ότι στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια θα είμαστε όπως συνήθως, όχι όπως είμαστε τώρα. Γνωρίζω ότι ο κόσμος θέλει να σκοράρω. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και σαν ομάδα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Στη Μπαρτσελόνα δεν έχει σημασία μόνο να νικάς αλλά και να βάζεις γκολ», είπε ο Πολωνός.