Το όνομα του Πάμπλο Λάσο έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό εδώ και εβδομάδες και τώρα είναι η σειρά να γίνει το ίδιο και με τους Ντάλας Μάβερικς λόγω του Λούκα Ντόντσιτς, αλλά σύμφωνα με τους Ισπανούς οι πράσινοι παραμένουν το φαβορί για να συμφωνήσουν μαζί του.

«Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σε ερώτηση για τους πράσινους και τις φήμες περί συμφωνίας, με τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το Diario OK να ασχολείται τώρα ξανά μαζί του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ, η κακή πορεία των Ντάλας Μάβερικς στο ΝΒΑ φέτος έχει ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο Ντόντσιτς, ο οποίος είχε συνεργαστεί ιδανικά με τον Λάσο στη Ρεάλ για χρόνια και θέλει να συνεργαστεί μαζί του και στις ΗΠΑ πλέον.

Παρ’ όλα αυτά, προσθέτει το Diario OΚ, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να συμφωνήσει με τον Λάσο, με τον οποίο μίλησε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ισπανό προπονητή να ξεκαθαρίζει στη διοίκηση των πράσινων ότι θέλει να αναλάβει από την αρχή της σεζόν το προσεχές καλοκαίρι και όχι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας.