Το όνομα του Πάμπλο Λάσο συνδέεται εδώ και εβδομάδες με τον Παναθηναϊκό και φέρεται να είναι ο Νο1 στόχος για τη θέση του προπονητή, με τον ίδιο να ερωτάται από τους συμπατριώτες του για αυτό το ενδεχόμενο αλλά και για το μέλλον του γενικότερα, απαντώντας πως όλα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει.

Ο Ισπανός προπονητής είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 11 χρόνια και 21 τίτλους, με τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων να τον παρουσιάζουν σαν βασικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Ένα θέμα για το οποίο ρωτήθηκε από τη μαδριλένικη εφημερίδα AS μετά τη βράβευσή του σε εκδήλωση που έγινε στη γενέτειρά του, τη Βιτόρια. «Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά», ήταν η απάντηση του Λάσο σε ερώτηση για το αν θα μετακομίσει στην Αθήνα για τους πράσινους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στο μέλλον του.

«Θέλω να κοουτσάρω αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω. Δεν βιάζομαι να το κάνω αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι θα ήθελα να κοουτσάρω ακόμη και αύριο! Μου λείπει η προπονητική, το συνειδητοποιώ βλέποντας τα παιχνίδια όμως έχω ξεκάθαρη την κατάσταση στο μυαλό μου. Πρέπει να ξέρεις πώς να επιλέγεις. Πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή όσον αφορά το timing και το μέρος», ήταν τα λόγια του.