Η Μπαρτσελόνα έχει ταυτιστεί με το Καμπ Νου αλλά από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024 θα πρέπει να φύγει από αυτό λόγω των έργων ανακατασκευής που θα γίνουν, με το κλαμπ να ενημερώνει επισήμως την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ένα από τα projects της διοίκησης του καταλανικού συλλόγου είναι η ανακαίνιση, η ανακατασκευή του θρυλικού Καμπ Νου και αυτό που περιμένει είναι την τελική έγκριση για τη χρηματοδότηση, με το ποσό να ξεπερνάει το ένα δισ. ευρώ.

Μια έγκριση που θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει, οπότε η Μπαρτσελόνα φρόντισε, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, να ενημερώσει επισήμως την ισπανική ομοσπονδία και τη Λίγκα για το γεγονός ότι θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει άλλη έδρα για 1,5 χρόνο.

Από το καλοκαίρι του 2023 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024 οι Μπλαουγκράνα δεν θα μπορούν να παίξουν στο Καμπ Νου και το γήπεδο που επέλεξαν για προσωρινή έδρα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, το οποίο χωράει 60.000 θεατές και στο οποίο αγωνιζόταν η άλλη ομάδα της πόλης, η Εσπανιόλ, μέχρι και το 2009.