Η Ινδονησία προετοιμαζόταν για τη διοργάνωση του Μουντιάλ Κ20 που θα αρχίσει σε δύο μήνες αλλά κανείς δεν ξέρει τελικά πού θα γίνει αυτό, αφού η FIFA αποφάσισε να της αφαιρέσει τη διοργάνωση εξαιτίας της άρνησής της να φιλοξενήσει την ομάδα του Ισραήλ για θρησκευτικούς λόγους.

Στις 20 Μαΐου, με βάση το καλεντάρι της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι η πρεμιέρα του Μουντιάλ Κ20 αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πού θα γίνει αυτή η πρεμιέρα… Σίγουρα, πάντως, δεν θα γίνει στην Ινδονησία, η οποία αρχικά είχε αναλάβει τη διοργάνωση. Και ο λόγος που δεν θα γίνει εκεί, είναι η άρνησή της να φιλοξενήσει την ομάδα του Ισραήλ.

Οι πολίτες της Ινδονησίας δεν ήθελαν τους Ισραηλινούς στη χώρα τους για θρησκευτικούς λόγους και οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να τους πάνε κόντρα μετά και την οργανωμένη διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στη Τζακάρτα πριν λίγες μέρες, οπότε η FIFA αποφάσισε να αφαιρέσει τη διοργάνωση από τη χώρα.

Αναμονή, επομένως, για να ανακοινώσει η παγκόσμια ομοσπονδία ποια θα είναι η χώρα που θα αναλάβει τώρα να φιλοξενήσει τους αγώνες του Μουντιάλ Κ20, το οποίο αρχίζει στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου.