Σκηνές που δεν βλέπουμε συχνά έρχονται από την Ολλανδία, εκεί όπου στο ματς της Γκρόνινγκεν με τη Χέρενφεν οπαδός της γηπεδούχου γρονθοκόπησε παίκτη της ομάδας του και συγκεκριμένα τον Γιέτρο Βίλεμς, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Η Γκρόνινγκεν δεν τα πάει καθόλου καλά φέτος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Eredivisie, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Λογικό είναι, επομένως, το κλίμα να μην είναι καλό και οι οπαδοί να έχουν νεύρα, αλλά δεν είναι λογικό αυτό που έγινε στον αγώνα με τη Χέρενφεν.

Συγκεκριμένα, με το παιχνίδι να έχει μπει στο τελευταίο 10λεπτο και τους γηπεδούχους να είναι πίσω στο σκορ, ένα μέρος των οργανωμένων οπαδών προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να σταματάει για λίγο το παιχνίδι και τους παίκτες της Γκρόνινγκεν να πάνε προς εκείνο το σημείο για να σταματήσουν τους οπαδούς.

Τα πράγματα, όμως, δεν βελτιώθηκαν… Αντιθέτως, έγιναν χειρότερα, αφού ένας από τους οπαδούς γρονθοκόπησε τον Γιέτρο Βίλεμς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και να ακολουθήσει προσωρινή διακοπή, αφού ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.