Οι οπαδοί της Φλουμινένσε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τώρα που ο Μαρσέλο φοράει τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο σύλλογος επέλεξε μια… γκράντε παρουσίαση για να τον καλωσορίσει και πάλι στις τάξεις του. Έφυγε έφηβος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και επιστρέφει ένας θρύλος του ποδοσφαίρου μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Η Φλουμινένσε άνοιξε τις πόρτες του μυθικού «Μαρακανά» για να παρουσιάσει τον «Μ12» στο κοινό της. Τη φανέλα της πρώτης του… αγάπης του έδωσαν οι τρεις γιοι του, ενώ περίπου 40 με 50 χιλιάδες οπαδοί βρίσκονταν στις εξέδρες και παρακολουθούσαν ένα φαντασμαγορικό σόου με φώτα, καπνούς, αλλά και pagode (σ.σ. η ανάμειξη του ραπ με το βραζιλιάνικο funk). Φώναζαν και συνθήματα. Κυρίως πως ο Μαρσέλο «είναι τρελός».

Παράλληλα, μοίρασε στους οπαδούς ποτήρια και χάρτινες μάσκες με το πρόσωπο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Φυσικά ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της εισόδου του Μαρσέλο στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο Μαρσέλο πήγε στην παρουσίαση μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς του και έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές.

Στο γήπεδο, όμως, βρέθηκαν και άλλες παλιές δόξες της Φλουμινένσε, όπως για παράδειγμα ο Φρεντ. Η Φλουμινένσε βρίσκεται σε μια διαδικασία «επαναπατρισμού» μεγάλων παικτών που βγήκαν από τις ακαδημίες της και ελπίζει το επόμενο καλοκαίρι να εντάξει στο ρόστερ της και τον Τιάγκο Σίλβα που τώρα αγωνίζεται στην Τσέλσι, παρόλο που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «μπλε».