Το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είχε νικητή, αφού έληξε ισόπαλο 0-0, είχε όμως κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, δηλαδή κίτρινη κάρτα στον… ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον Κώστα Καραπαπά λόγω των έντονων διαμαρτυριών τους όταν ακυρώθηκε το γκολ του Βρουσάι στο 89ο λεπτό.

Ήταν τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι και το Καραϊσκάκη είχε πάρει φωτιά αφού η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα του Μπρινιόλι. Ήταν η στιγμή που οι Πειραιώτες πίστεψαν ότι θα πάρουν τη νίκη, αλλά από το VAR κάλεσαν τον διαιτητή να δει τη φάση για ενδεχόμενη συμμετοχή του Ελ Αραμπί ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR, είδε τη φάση και αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ, με τον Μαρινάκη να… φορτώνει και να κατεβαίνει σε έξαλλη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο για να τα πει σε έντονο ύφος με τον 4ο διαιτητή. Τόσο έντονο ώστε ο διαιτητής να εκπλήξει τους πάντες με την απόφασή του να δείξει… κίτρινη κάρτα στον Μαρινάκη και στον Καραπαπά, ο οποίος ήταν μαζί του, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.