Η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται τη Βασιλεία στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa Conference League με το κλίμα να είναι βαρύ εξαιτίας του φονικού σεισμού που έχει ως συνέπεια δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην Τουρκία, με τους οπαδούς να ετοιμάζουν ένα συγκλονιστικό κορεό για να τιμήσουν τους διασώστες από διάφορες χώρες που είναι εκεί προσπαθώντας να σώσουν ζωές.

Για την Τουρκία η ζει κυλάει βασανιστικά την τελευταία εβδομάδα αφού κάθε μέρα ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει… Ήταν δεδομένο, επομένως, ότι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ οι οπαδοί θα ετοίμαζαν κάτι που θα αφορούσε τον σεισμό και όντως έτσι έγινε.

Συγκεκριμένα, ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό κορεό στην οποία απεικονίζεται ένας διασώστης να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μωρό, ενώ γύρω υπάρχουν χαλάσματα, ένας σκύλος και η τουρκική σημαία, ενώ στο κράνος του διασώστη υπάρχουν οι σημαίες όλων των χωρών που βοηθάνε την Τουρκία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μία από αυτές τις χώρες, φυσικά, είναι και η Ελλάδα, η σημαία της οποίας υπάρχει κανονικά, μαζί με τις υπόλοιπες, στο κράνος.