Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι για… αρκετές εκατοντάδες εκατ. ευρώ, αλλά στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι σε αυτό το συμβόλαιο υπάρχει ένας όρος που μπορεί να τον στείλει ως ελεύθερο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Γάλλος επιθετικός θα υπέγραφε στη «βασίλισσα» το περασμένο καλοκαίρι, αφού δεν έχει κρύψει ότι το όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα της μια μέρα, αλλά τελικά αποφάσισε να ανανεώσει με την Παρί για τρία χρόνια με συνολικές αποδοχές… 636 εκατ. ευρώ!

Κι όμως, παρά το γεγονός ότι υπέγραψε ένα τέτοιο τρελό συμβόλαιο, μπορεί και πάλι να φύγει ως ελεύθερος και μάλιστα πριν τη λήξη του. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν στην Ισπανία και συγκεκριμένα η εφημερίδα Sport, η οποία αναφέρει το εξής: Ο Μπαπέ μπορεί να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του πριν την έναρξη της τελευταίας χρονιάς του. Πριν την έναρξη της σεζόν 2024-25 δηλαδή.

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε θα πρέπει να θεωρείται… σχεδόν δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2024 ο Γάλλος επιθετικός θα κάνει χρήση αυτού του όρου και θα βρεθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να χρειαστεί αυτή να πληρώσει την Παρί Σεν Ζερμέν.