Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, με τον Μίτσελ να κάνει λόγο για ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, όπως και στο παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών αμέσως μετά τη λήξη στην Τούμπα…

Για το ματς: «Ισορροπημένο παιχνίδι καθώς ήταν δύο ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο πλευρές και θα μπορούσαν να μπουν γκολ και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε επικίνδυνες φάσεις αλλά έπρεπε να βγάλουμε τον Χάμες στο δεύτερο μέρος καθώς είχε ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Όταν βγήκε δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα».

Για τον Πασχαλάκη: «Ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι για εκείνον γιατί έπαιζε κόντρα στην πρώην του ομάδα αλλά ήταν πολύ καλός, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο για τις αποκρούσεις του αλλά και ότι κράταγε σωστά την μπάλα στην άμυνα».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε παιχνίδι, συμπληρώσαμε έναν γύρο χωρίς να χάσουμε και συνεχίζουμε».