Λίγη ώρα αφότου νίκησε με 3-0 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς άρχισε να τραγουδάει το «Muchachos», το τραγούδι που ήταν η… μουσική υπόκρουση στην πορεία της εθνικής Αργεντινής ως την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.

Μιλώντας στο αργεντίνικο τμήμα του τηλεοπτικού δικτύου ESPN, ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις ήταν όχι απλά στα… κέφια του μετά τη μεγάλη επιτυχία του επί του Έλληνα πρωταθλητή, αλλά ήταν ανοικτός και σε… προτάσεις.

«Ξέρω πως είσαι φαν του Λιονέλ Μέσι, ξέρω πως ήσουν στο Κατάρ και είδες τον τελικό. Μπορείς να τραγουδήσεις μαζί μας το τραγούδι που έγινε επιτυχία;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. Ο Τζόκοβιτς στα ισπανικά του απάντησε πως δεν μπορεί να τραγουδήσει, αλλά είναι διατεθειμένος να το χορέψει. Τελικά αποδείχθηκε πως όχι μόνο ήξερε τους στίχους αλλά είπε και το τραγούδι.

Ο δημοσιογράφος άρχισε να τραγουδά σιγά σιγά το «Muchachos» και ο «Νόλε» επαναλάμβανε κάθε στροφή και στο ρεφρέν έδωσε… ρέστα γιατί ήταν ξεκάθαρο πως το ήξερε. Ο Τζόκοβιτς συνέχισε να χαμογελά καθώς τραγουδούσε για τον Λιονέλ Μέσι και τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Άλλωστε, είναι γνωστό πως παρακολουθούσε την πορεία της «αλμπισελέστε», αφού πριν από την έναρξη του Australian Open, «μιμήθηκε» τον Λιονέλ Μέσι και την ατάκα του «τι κοιτάς ηλίθιε, φύγε από εδώ» κάνοντας αστείο στον Αργεντινό τενίστα Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Το σόου του Τζόκοβιτς φυσικά κι έγινε… viral και στα social media, αλλά και στα ΜΜΕ της Αργεντινής τον χαρακτήρισαν ως «έναν ακόμη Αργεντινό», ενώ άλλοι ζήτησαν να του δοθεί τιμής ένεκεν η υπηκοότητα της χώρας!

Ο Τζόκοβιτς είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου και δηλώνει οπαδός της Μίλαν μεταξύ άλλων ομάδων, αλλά και ότι θαυμάζει πολλούς ποδοσφαιριστές.