Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προετοιμάζεται για την έναρξη του Australian Open και στο γυμναστήριο όπου βρέθηκε με άλλους συναθλητές του είχε διάθεση για… αστεία με τον Αργεντινό τενίστα Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

O «Νόλε» μιμήθηκε τον Λιονέλ Μέσι και τη διάσημη ατάκα που είπε στον Ολλανδό επιθετικό Βάουτ Βέγκχορστ στη διάρκεια του Μουντιάλ 2022: «Que miras bobo, anda pa’ alla». Η φράση του 35χρονου Αργεντινού έγινε στη μεικτή ζώνη μετά την πρόκριση της «αλμπισελέστε» επί των «οράνιε», που της έδωσε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, λοιπόν, περνούσε μπροστά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που εκείνη την στιγμή έκανε διάλειμμα από την προπόνησή του και γύρισε το βλέμμα του και τον είδε, με τον Σέρβο σούπερ σταρ του τένις να του λέει: «Que miras bobo, anda pa’ alla». Την σκηνή ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σβάρτσμαν και το βίντεο γρήγορα έγινε viral. Στην λεζάντα της ανάρτησης ο Σβάρτσμαν έγραψε: «Τί κοιτάς Τζόκοβιτς; Φύγε από εδώ» και το συνόδευσε με τα τρία αστέρια που συμβολίζουν τα τρία Παγκόσμια Κύπελλα που έχει, πλέον, η Αργεντινή.

Μάλιστα, τη δημοσίευση σχολίασε ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, Νίκο Οταμέντι με γελαστά emojis, ενώ σχόλια άφησαν και άλλοι κορυφαίοι νυν και πρώην αθλητές όπως το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, Κάρλος Αλκαράθ, οι άλλοτε διεθνείς Αργεντινοί άσοι Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και Μάξι Ροντρίγκες και άλλοι.

Στην Αργεντινή, η ατάκα του Μέσι είναι πλέον μέρος της… καθημερινότητας της χώρας. Ολοένα και περισσότεροι την «χτυπούν» σε τατουάζ, τα μπλουζάκια, οι κούπες και άλλα αντικείμενα που την έχουν γίνονται ανάρπαστα, ενώ έχει γίνει σλόγκαν και διαφημιστικές καμπάνιες.