Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον οποίο είχε συμφωνήσει πριν λίγες μέρες, για να κυκλοφορήσουν στη συνέχεια φήμες περί ενδιαφέροντος και της ΑΕΚ που προχώρησε σε διάψευση, για να ακολουθήσει ένας «πόλεμος» διαρροών με τους πράσινους και με τον Άρη να παίρνει θέση για να αποκαταστήσει την αλήθεια, όπως ανέφερε στην επίσημη θέση του.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ είναι πλέον με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού και το θέμα θα σταματούσε αν εκεί αν δεν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία διέψευσε επισήμως μέσω της ακόλουθης διαρροής…

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Θέση που στήριξε και ο Άρης από την πλευρά του, τονίζοντας το εξής σε δική του διαρροή για το θέμα: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον ή εμπλοκή της ΑΕΚ στην υπόθεση της μεταγραφής του Μαντσίνι».

Το πράσινο σχόλιο και η κιτρινόμαυρη απάντηση

Κάπου εκεί, αποφάσισε να τοποθετηθεί και ο Παναθηναϊκός, ρίχνονοντας το καρφί του προς την Ένωση. «Η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή από την οποία προέρχονται», ήταν το σχόλιο των πράσινων, θέλοντας να υπενθυμίσουν την εμπλοκή των κιτρινόμαυρων στη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο.

Σχόλιο στο οποίο απάντησε η ΑΕΚ με νέα διαρροή, στην οποία ανέφερε: «Όσον αφορά στην διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η αξία μιας πληροφορίας εξαρτάται από την αξιοπιστία της πηγής της. Αυτό δεν αφορά τον δημοσιογράφο που την υποδέχεται. Αν και πριν την αξιοποιήσει καλό είναι να ρωτά και για τη θέση της άλλης πλευράς. Στην ΑΕΚ είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για σχετικές ερωτήσεις».