Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας της Αλ Νασρ την Κυριακή (22/1) και μπορεί να έχει περάσει παραπάνω από μια ημέρα από τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Έτιφακ, αλλά ο «CR7» παραμένει… trend στα social media.

Κεντρικό θέμα συζήτησης είναι το Instagram vs Reality, δηλαδή το τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram για να φανεί… ωραίος με το τί συνέβη στην πραγματικότητα. Η επίμαχη φάση ήταν ένα «ψαλιδάκι» που επιχείρησε. Στον λογαριασμό του στην εν λόγω πλατφόρμα ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία που… «πετάει» στην προσπάθειά του να κλωτσήσει την μπάλα, το οποίο ώθησε εκείνους που δεν τον… αντέχουν να αναζητήσουν την εν λόγω φάση και να βρουν την κατάληξή της.

Το «ψαλιδάκι» δεν ήταν πετυχημένο και αυτό έδωσε τροφή για σχόλια στους χρήστες του διαδικτύου που γενικά διχάστηκαν με την απόδοσή του στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Από τη μια φαίνεται όμως ότι οι φίλαθλοι, που έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Πορτογάλο δεν ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του. Υπήρξαν ιδιαίτερα επικριτικά στο twitter, σχετικά με διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την αναμέτρηση – το «ψαλιδάκι», κάποιες ντρίμπλες, σουτ και πάσες. «Ο Ρονάλντο δεν μπορεί καν να ντριμπλάρει στη Σαουδική Λίγκα» ή «“τελειωμένος” παίκτης, μετά βίας μπορεί να κινηθεί», ανέφεραν μεταξύ άλλων. Βέβαια, υπήρχαν κι εκείνοι που σημείωναν ότι «στα 37 του κι ακόμη επιχειρεί εντυπωσιακά πράγματα» ή «η τέχνη δεν ξεχνιέται, ρίχνει ξανά τους αμυντικούς κάτω».

«Προσπαθούν πολύ, θα έρθει φυσικά»

Στο μεταξύ, ο προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσία, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την… συμπεριφορά των συμπαικτών του 37χρονου Πορτογάλου επιθετικού. «Προσπάθησαν πολύ σκληρά να τον εντάξουν στο παιχνίδι της ομάδας και πίεσαν την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αυτό μας επηρέασε. Η ενσωμάτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο θα έρθει φυσικά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες».