Η Τζέσι Μπάνι, διάσημο μοντέλο της πλατφόρμας Onlyfans, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγάλα όνειρά της που είναι να στηρίξει την αγαπημένη της ομάδα, τη Νυρεμβέργη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Κάτοικος της Μαγιόρκα στην Ισπανία, η Τζέσι Μπάνι, θεωρήθηκε πως είναι «πολύ ερωτική» από τους υπεύθυνους του συλλόγου. Τόσο για τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει τα χρήματά της, αλλά και για την εμφάνισή της. Παρόλο που είναι 21 ετών, το μοντέλο έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αισθητικής, στο στήθος, στα χείλη και στα οπίσθια. Ωστόσο, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σ’ ένα πρότζεκτ «που για εμένα σημαίνει πάρα πολλά σε προσωπικό επίπεδο», είπε στη γερμανική εφημερίδα «BILD».

Όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη εφημερίδα, η Τζέσι Μπάνι προσφέρθηκε να γίνει σπόνσορας του γυναικείου τμήματος της Νυρεμβέργης. «Θα μου άρεσε να υποστηρίξω τη γυναικεία ομάδα της Νυρεμβέργης ως χορηγός και μάλιστα άμεσα», τόνισε. Το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου, όμως, απέρριψε την πρότασή της. «Είναι πάγια τακτική του τμήματος μάρκετινγκ της Νυρεμβέργης να μην συνάπτει συμφωνίες με οποιαδήποτε εταιρία ή άτομο σχετίζεται με την “ερωτική” βιομηχανία για λόγους αρχών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Η Τζέσι Μπάνι έχει δώσει περισσότερα από 57.000 ευρώ σε διάφορες εγχειρήσεις αισθητικής, με στόχο να μοιάσει με την κούκλα «Barbie». Αφότου ενηλικιώθηκε έχει κάνει παρεμβάσεις για να αλλάξει το μέγεθος του στήθους της, των οπισθίων της και των χειλιών της, ενώ άλλαξε και το σχήμα της μύτης της. «Φαντάζομαι πως θα ακολουθήσουν και άλλες εγχειρήσεις. Το να έχω το μεγαλύτερο στήθος σιλικόνης στην Αυστρία δεν μου είναι αρκετό. Θέλω να έχω και τα πιο σαρκώδη χείλη», είπε.

Η Νυρεμβέργη, στο μεταξύ, ελπίζει η ανδρική της ομάδα να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, την στιγμή που η γυναικεία ομάδα έχει στόχο να διεκδικήσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία.