Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Κι ένας από αυτούς που βρέθηκε στις εξέδρες του «Lusail Iconic Stadium» για να τον δει να παίζει στο ματς της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τους «16» του Μουντιάλ 2022, απελπίστηκε όταν έμαθε πως δεν ήταν βασικός στη νίκη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος με 6-1.

Έτσι, άρχισε να φωνάζει και να κρατάει το κεφάλι του όταν ανακοινώθηκαν οι 11άδες από τα μεγάφωνα του γηπέδου. «Όχι… Πού είναι; Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό… Τί κάνεις ρε φίλε… », άρχισε να φωνάζει και να… χτυπιέται και να τραβάει μια λευκή φανέλα της Πορτογαλίας με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και το νούμερο επτά στην πλάτη, διαφωνώντας ξεκάθαρα με την απόφαση του άλλοτε προπονητή της εθνικής Ελλάδας.

Τελικά, η επιθυμία αυτού του οπαδού του «CR7» έγινε πραγματικότητα καθώς ο 37χρονος επιθετικός μπήκε στο ματς στο 73ο λεπτό του αγώνα αντί του Ζοάο Φέλιξ με το ματς, βέβαια, να έχει κριθεί καθώς εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν 5-1. Το έκτο τέρμα της Πορτογαλίας σημείωσε ο Ραφαέλ Λεάο στις καθυστερήσεις, ενώ είχαν προηγηθεί τρία από τον Γκονσάλο Ράμος κι ένα από τον Πέπε.

Πέραν, όμως, των πολυάριθμων οπαδών του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και «haters» και το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο στο πιο κρίσιμο ως τώρα ματς της Πορτογαλίας, έδωσε τροφή για memes που φυσικά έγιναν viral στο Twitter και φυσικά είχαν σχέση με την… ατέλειωτη αντιπαλότητά του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Κανένα πρόβλημα με τον Κριστιάνο», είπε ο Φερνάντο Σάντος

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, κλήθηκε να εξηγήσει την απόφασή του να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός της αρχικής 11άδας. «Ο Κριστιάνο και ο Ράμος είναι διαφορετικοί παίκτες. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του αρχηγού της εθνικής ομάδας, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη εξήγησα ότι έχει θέσει ένα σπουδαίο παράδειγμα ως αρχηγός», δήλωσε.

Συνέχισε μιλώντας για τις αλλαγές που έκανε: «Οι αλλαγές ήταν βάσει στρατηγικής. Όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Έβαλα επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ και Ραφαέλ Γκερέιρο, όμως ο Ζοάο Κανσέλο είναι επίσης εκπληκτικός παίκτης. Ήταν αυτό που θεώρησα ότι θα χρειαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία».

Όσον αφορά στο ματς με το Μαρόκο που ακολουθεί για τα προημιτελικά (10/12), ο Σάντος, είπε: «Γιατί έπρεπε να υπολογίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία; Τώρα είναι το Μαρόκο και αυτό που θυμάμαι είναι τις δυσκολίες που είχαμε κόντρα στο Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ήμασταν άριστοι με την Ελβετία, αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε και να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς μέσα σε μερικές ημέρες».