Μία από τις καλύτερες άμυνες στην ιστορία του βόλεϊ έβγαλε μια Ελληνικής καταγωγής βολεϊμπολίστρια, η Κέιτ Γεωργιάδης, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα του πανεπιστημίου του Χιούστον. Η παίχτρια έκανε μια εξωπραγματική «βουτιά» και το βίντεο έγινε viral. Ούτε ένα τραπέζι δεν μπόρεσε να εμποδίσει αυτό το «τέρας» έγραψε χαραρακτηριστά η NYpost.

H Κέιτ Γεωργιάδης, πραγματοποίησε ίσως μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στον αθλητισμό για φέτος, όταν έπεσε πάνω σε τραπέζι για να βγάλει την άμυνα, για τη ομάδα της στον πρώτο γύρο επί της Νότιας Ντακότα στο τουρνουά NCAA.

Με το Χιούστον να προηγείται με 2-1 καθώς ξεκινούσε ο τέταρτος αγώνας, η Γεωργιάδης μεταμορφώθηκε σε «Superwoman» καθώς «εκτοξεύτηκε» στον αέρα πριν πέσει σε ένα τραπέζι για να κρατήσει τον βαθμό για τους Cougars. Μάλιστα, η Γεωργιάδης επέστρεψε στο γήπεδο λίγο αργότερα για να συνεχίσει να παίζει στο παρκέ. Ο ηρωισμός της παίχτριας, δεν τράβηξε μόνο την προσοχή του διαδικτύου αλλά και του «SportsCenter», καθώς η κίνηση κατέκτησε την Νο. 1 θέση στο τμήμα «Top Ten» της εκπομπής. Μετά το τέλος του αγώνα και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την άμυνά της η Κέιτ Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι μπροστά της βρισκόταν ένα τραπέζι.

Με τη νίκη αυτή το πανεπιστήμιου του Χιούστον θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των Sweet 16 την κορυφαία ομάδα στο κολλεγιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ, αυτή του Στάνφορντ.