Στο τέλος της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Πολωνία για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, όπου η «αλμπισελέστε» νίκησε με 2-0, αλλά πέρασαν και οι δύο στους «16», ο Λιονέλ Μέσι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συζήτησαν για αρκετά δευτερόλεπτα.

Κι ενώ στην αρχή η σκηνή συνδέθηκε αυτομάτως με το φάουλ που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο «Λέβα» στον αρχηγό της Αργεντινής (μετά ο Μέσι δεν του έδωσε το χέρι του), ο διάλογός τους άφησε πολλά στη… φαντασία και φούντωσαν και πάλι τα σενάρια επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αφού μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.

Τα όσα είπε, δε, ο Αργεντινός μετά την λήξη του ματς έριξαν λάδι στη… φωτιά γιατί τα λόγια του ερμηνεύθηκαν πως υπήρξε κάτι παραπάνω από μια ανταλλαγή συγχαρητηρίων όπως είπε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, νυν στράικερ της Μπάρτσα.

«Τί είπα με τον Λεβαντόφσκι; Εμένα με έμαθαν από μικρό πως ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, μένει στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο ισχύει και για το τί λέγεται στα αποδυτήρια. Εγώ δεν πρόκειται να αποκαλύψω τί είπαμε σε μια ιδιωτική συζήτηση», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, να βρίσκεται στο Κατάρ για να δει το Μουντιάλ και να έχει διαρρεύσει πως θα επισκεφθεί και την αποστολή της Αργεντινής αφού τον ενώνει φιλική σχέση με τον Λιονέλ Μέσι, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα άρχισαν να κάνουν όνειρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η… συνάντηση δύο μελών των οικογενειών Λεβαντόφσκι και Μέσι δίνουν τροφή για μεταγραφικά σενάρια. Τον περασμένο Οκτώβριο, άγνωστο πως, φωτογραφήθηκαν μαζί η σύζυγος του Λεβαντόφσκι, Άνα, με τη σύζυγο του Μέσι, Αντονέλα, στο Παρίσι. Μαζί τους ήταν και η Ντανιέλα Σέμααν, σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγας, καλού φίλου του Αργεντινού.

Πρόσφατα, πάντως, διέρρευσε ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο MLS, το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Εκεί υποτίθεται θα παίξει μαζί με τους φίλους του Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς. Ωστόσο, τόσο η πλευρά του Μέσι, όσο κι εκείνη του Μπουσκέτς υποστήριξαν δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Ο Μέσι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, δήλωσε πως δεν θα μιλήσει για το θέμα της πιθανής επιστροφής του Μέσι στο σύλλογο, αλλά υποστήριξε πως η Μπάρτσα «πάντα θα είναι το σπίτι του».