Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, σπάει κάθε… ρεκόρ στο Μουντιάλ 2022. Όχι μόνο με την ομάδα που πέτυχε την ευρύτερη νίκη της στην ιστορία της στο θεσμό καθώς επιβλήθηκε με 7-0 το βράδυ της Τετάρτης (23/11) στην Κόστα Ρίκα. Ο 52χρονος τεχνικός στο περιθώριο κάνει ζωντανές μεταδόσεις μέσα από τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Twitch και στο 5ο επεισόδιο της… μουντιαλικής σειράς είχε παραπάνω από 600.000 άτομα να τον παρακολουθούν.

Στη διάρκεια του live. Μίλησε για τα πάντα. Από το πώς θα παίξει η Ισπανία κόντρα στη Γερμανία, τον Γκάβι, πού θα του άρεσε να είχε παίξει, τί έφαγε και οτιδήποτε άλλο, ακόμη και για τον «γαμπρό» του και παίκτη του Φεράν Τόρες, ο οποίος έχει σχέση με την κόρη του, Σίρα. Από τα πιο… πικαντικά ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει, όμως, ήταν και μια από τις μεγάλες απορίες όσον αφορά στο ποδόσφαιρο. Το σεξ πριν τους αγώνες.

«Εδώ είμαστε συγκεντρωμένοι, κλεισμένοι στις εγκαταστάσεις οπότε δεν είναι εφικτό να συμβεί (σ.σ. σεξ). Αλλά γενικά αυτή η συζήτηση είναι μια μεγάλη ηλιθιότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως κάτι φυσικό. Όχι βέβαια το να κάνεις όργια. Προφανώς αυτό δεν είναι και το καλύτερο πριν από ένα παιχνίδι», είπε ο Λουίς Ενρίκε και συνέχισε:

«Όταν βρίσκονται στους συλλόγους τους, οι παίκτες κοιμούνται στα σπίτια τους και το αν κάνουν σεξ ή δεν κάνουν δεν με απασχολεί καθόλου. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να επικρατεί η κοινή λογική. Εγώ είμαι υπέρ του να ζει ο κάθε παίκτης τη ζωή του κανονικά. Τί σημασία έχει… αν κάνουν σεξ. Αντιθέτως, εγώ το θεωρώ σημαντικό».

Έπειτα αποκάλυψε τί έκανε εκείνος στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Εγώ, όσο ήμουν ποδοσφαιριστής, όποτε μπορούσα, με τη σύζυγό μου κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε», είπε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας.

Επιπλέον ερωτήθηκε και για την πλατφόρμα Onlyfans. «Τί είναι αυτό; Για να βρεις σύντροφο;», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα. Είμαι πολύ τυχερός που συνάντησα τη σύζυγό μου. Είναι εδώ στο Κατάρ η οικογένειά μου και θα βγούμε για φαγητό όλοι μαζί. Η γυναίκα μου, τα δύο παιδιά μας, η αδερφή μου και άλλοι συγγενείς…».