Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-2 από τη Ναντ στο Καραϊσκάκη στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος, ολοκληρώνοντας χωρίς νίκη τις υποχρεώσεις του στο Europa League, με τους ρεπόρτερ να είναι έξαλλοι με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των Κώστα Νικολακόπουλου και Μπάμπη Χριστόγλου, σχολιάζοντας στον ΣΠΟΡ FM όσα είδαν στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος…

«Ήταν ίδια εικόνα με τα άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παρά τις αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να είναι καλός για 60-70 λεπτά και μετά να δέχεται γκολ και να καταρρέει. Το είδαμε στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ, το είδαμε με την Καραμπάγκ στο Φάληρο, το είδαμε και σήμερα. Ο Μαρσέλο είναι ανέτοιμος, με τον Ουί-Τζο σέντερ φορ ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις, το είδαμε από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε ο Νοτιοκορεάτης. Με αυτόν στην 11άδα ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς σέντερ φορ. Γιατί παίζει τόσο πολύ ο συγκεκριμένος παίκτης, βέβαια, δεν το καταλαβαίνω.

Από τους μικρούς, νομίζω ότι ο Καλογερόπουλος είχε θετική εικόνα, ο Σαπουντζής έπαιξε ένα ημίχρονο και είχε καλά στημένα. Γενικά ο Ανδρούτσος ήταν ο πιο θετικός παίκτης, ο Μπόουλερ τα πήγαινε καλά επίσης, με το που σταμάτησαν αυτοί ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να επιτεθεί. Όσο είχαν δυνάμεις αυτοί οι δύο και υπήρχε και ο Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός είχε μια καλή εικόνα, ήταν ανταγωνιστικός. Με σέντερ φορ τον Ουί-Τζο, όμως, δεν πας πουθενά… Φαντάζομαι ότι οι Βρουσάι και Ελ Αραμπί βγήκαν για να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής, ο Ρέτσος δεν ήταν κακός, ο Σισέ εμφανίστηκε ανέτοιμος, ο Βρσάλικο ήταν όπως πάντα, παίζει-δεν παίζει το ίδιο πράγμα είναι…».

Χριστόγλου: «Είναι ανέκδοτο…»

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, από την πλευρά του, είπε τα εξής στο σχόλιό του για το Ολυμπιακός – Ναντ…

Από όσους είδα σήμερα ο Μπόουλερ είναι ο μόνος που αξίζει να είναι στη 18άδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα έκλεινα τα αποδυτήρια πάντως για να μην εμφανιστεί ξανά ο Ουί-Τζο. Αρχίζω να πιστεύω ότι άλλον πήρε ο Ολυμπιακός και άλλος ήρθε, οι Κορεάτες μοιάζουν όλοι μεταξύ τους άλλωστε… Ο τύπος δεν κάνει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Τίποτα εντελώς. Ούτε ντριμπλάρει, ούτε πασάρει, ούτε πρεσάρει, τίποτα… Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνει. Επιδεικτικά μέσα στο γήπεδο είναι σαν να κάνει προθέρμανση, σαν να προετοιμάζεται για κάτι άλλο και όχι για το ματς που παίζει. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει και δεν καταλαβαίνω και γιατί τον κρατάνε μέσα.

Ο Ολυμπιακός γενικά κάτι έκανε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπαιζε με 10 παίκτες. Θα μπορούσε να προηγηθεί αν στη θέση του… ανέκδοτου Ουί-Τζο υπήρχε, για παράδειγμα, ο σέντερ φορ από τις ακαδημίες. Περισσότερα θα έκανε, κάτι θα έδειχνε, θα προσπαθούσε τουλάχιστον. Και μετά έβαλε και τον Σισέ, από αδράνεια του οποίου δέχθηκε το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός. Αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος συνολικά, αλλά έχασε με 0-2 από αυτή τη Ναντ που σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο για καμία ελληνική ομάδα. Θα είναι εύκολος αντίπαλος για πολλούς στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Όπως και να έχει, πρέπει επιτέλους ο Μίτσελ και η διοίκηση να καθαρίσουν το ρόστερ. Κάποιοι πρέπει να φύγουν, δεν μπορούν, τι να κάνουμε τώρα;».