Η ώρα για το πρώτο φετινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πλησιάζει και οι οπαδοί των πράσινων ήθελαν στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου και τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα καταφέρει τελικά, όσο κι αν το ήθελε, να βρίσκεται στην Αθήνα και να στέλνει, παράλληλα, μήνυμα νίκης για την πρώην ομάδα του.

Ο Γάλλος έμεινε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό αλλά αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του και παράλληλα μισήθηκε πολύ από αυτούς του Ολυμπιακού. Και μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από όταν αποχώρησε από την Ελλάδα, η καρδιά του όμως είναι πάντα εδώ και ακόμη πιο συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του, όπως φάνηκε και από το μήνυμά του μέσω Instagram.

«Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν. Πιστέψτε με όμως, θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν το τέλος του 2022.

Όπως είπα, ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το σαββατοκύριακο θα νικήσουμε ξανά», έγραψε ο Σισέ.