Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της Ίντερ και γενικά στο Μιλάνο, αφού το βράδυ του Σαββάτου (29/10), λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σαμπντόρια, εκτελέστηκε με τρεις σφαίρες κοντά στο σπίτι του ο Βιτόριο Μποϊόκι, ο οποίος ήταν επί δεκαετίες ένα από τα ηγετικά στελέχη των ultras των «νερατζούρι».

Ο Μπαϊόκι, όπως αναφέρει και σε σχετικό δημοσίευμά του το italians.gr, ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους οπαδούς στην Ιταλία, αν και το ποδόσφαιρο δεν ήταν το μοναδικό πάθος του. Ήταν, όμως, το πιο καθαρό, αφού άλλες δραστηριότητές τους μέσα στα χρόνια είχαν ως συνέπεια να έχει καταδίκες 26 ετών.

Όπως και να έχει, αυτό είναι ανούσιο πλέον, αφού το σημαντικό είναι το γεγονός. Και το γεγονός είναι ότι άγνωστοι τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες κοντά στο σπίτι του στο Μιλάνο, στα δυτικά προάστια της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου (29/10).

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει και το italians.gr, το γεγονός έλαβε χώρα λίγο πριν την έναρξη του Ίντερ – Σαμπντόρια, με τον ίδιο να μην μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο λόγω τιμωρίας και τους οργανωμένους οπαδούς των «νερατζούρι» να αποχωρούν από το Μεάτσα όταν έγιναν γνωστά τα νέα.