Με την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Κάσια Λένχαρντ, πρώην σύντροφος του Ζερόμ Μπόατενγκ, αποφάσισε να αυτοκτονήσει μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους, να συνεχίζεται, το CCORECTIV αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του ότι η πρώην σύντροφος του Γερμανού αμυντικού είχε υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας δύο εβδομάδες πριν δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Μπόατενγκ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και πλέον παίζει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λυών, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμπεριφορά του ήταν παρόμοια και απέναντι στην Κάσια, η οποία τελικά αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Αυτή η πράξη της έχει ως αποτέλεσμα να έχει αρχίσει έρευνα από τη γερμανική αστυνομία και τώρα ήρθε το CORRECTIV για να ασχοληθεί με το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι η πρώην σύντροφος του Μπόατενγκ είχε υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει. Νομικά, δηλαδή, απαγορευόταν να μιλήσει για την κακοποίηση που είχε υποστηρίξει ότι της ασκούσε.

Όπως και να έχει, το αν η υπογραφή αυτού του συμφωνητικού είχε ή όχι σχέση με την απόφασή της να αυτοκτονήσει, θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα από τη σχετική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.