Ο Βόλος ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η οποία θα ήταν η 4η συνεχόμενη, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό που ακόμη δεν έχει πάρει τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, αφού μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έκανε την ανατροπή με δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά, με αποτέλεσμα να ανέβει, έχοντας παιχνίδι περισσότερο, στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση στο παιχνίδι, με το σουτ του Μουτίνιο που απέκρουσε ο Κλέιμαν στο 4′, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες τελικές προσπάθειες στο πρώτο 20λεπτο αλλά καμία πραγματική ευκαιρία.

Αυτή ήρθε στο 25′ για τον Λεβαδειακό με τον Τορό, το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου, ενώ στο 38′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πλησιάσουν στο γκολ αλλά ο Οζέγκοβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από τη… μικρή περιοχή μετά τη συνεργασία του με τον Φερνάντες.

Έτσι, από τη στιγμή που ούτε ο Δούμτσιος κατάφερε να βρει δίχτυα από κοντά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Νωρίς στο δεύτερο όμως και συγκεκριμένα στο 53′ ήρθε και αυτό και ήταν για τους Βοιωτούς, οι οποίοι έκαναν το 0-1 με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο.

Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού οι Θεσσαλοί βγήκαν μπροστά, απείλησαν στο 60′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και τελικά ισοφάρισαν στο 62′, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Τσοκάνη, ο οποίος έκανε το 1-1.

Και μέχρι να προλάβει ο Λεβαδειακός να ανασυνταχθεί, ο Βόλος ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε το προβάδισμα. Όχι στο 65′, όταν ο Φερνάντες πήγε για γκολ με… απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά στο 68′, όταν ο Ντέλετιτς με σουτ έγραψε το 2-1. Έτσι, η ομάδα της Λιβαδειάς παραμένει στην προτελευταία θέση χωρίς νίκη ακόμη, ενώ ο Βόλος, με παιχνίδι περισσοτερο, ανέβηκε στη 2η και στο -4 από την κορυφή.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού στο 87′ ο Τσιριγώτης προ κενής εστίας με κεφαλιά έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει,

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (69′ Νοκέρτ), Φερνάντες, Ντέλετιτς (83′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76′ Κούτσιας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Παναγιώτου (74′ Λούα Λούα), Λιάγκας, Μεχία, Μουτίνιο, Νίκας, Βρακάς (46′ Μπάχανακ), Τορό (74′ Χάμοντ), Δούμτσιος (61′ Τσιριγώτης).