Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει στο προσκήνιο όχι λόγω κάποιας αγωνιστικής επιτυχίας αλλά επειδή ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να φύγει και ο τεχνικός διευθυντής Λουίς Κάμπος σκέφτεται την παραίτηση, με τον διεθνή Τύπο να αναφέρεται με νέα ρεπορτάζ στο προσεχές καλοκαίρι και στο γεγονός ότι ετοιμάζεται η πιο ακριβή πώληση όλων των εποχών.

Οι Γάλλοι έχουν αμέτρητα λεφτά για πέταμα, λόγω των Αράβων ιδιοκτητών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ζουν ευτυχισμένοι. Η ομάδα κάθε χρόνο κυνηγάει το Champions League αλλά πάντα αποτυγχάνει, ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια, με όλους τους ακριβοπληρωμένους παίκτες που έχουν μαζευτεί εκεί, μόνο καλό δεν είναι.

Αυτός που φέρεται να προκαλεί το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα είναι ο Μπαπέ που νιώθει προδομένος από τη διοίκηση, η οποία πριν λίγους μήνες τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου, οπότε τα νεότερα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου υποστηρίζουν ότι οι Παριζιάνοι σχεδιάσουν να τον κάνουν και την πιο ακριβή πώληση όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, αυτό που γράφεται είναι ότι ο πρόεδρος Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν το συζητάει καν για ενδεχόμενη πώληση του Γάλλου επιθετικού τον προσεχή Ιανουάριο, δέχεται όμως να το συζητήσει για το προσεχές καλοκαίρι. Πώς, όμως, δέχεται να το συζητήσει; Ζητώντας… 400 εκατ. ευρώ για την πώληση του Μπαπέ! Ποσό που καμία ομάδα, με βάση τη λογική, δεν πρόκειται να προσφέρει ποτέ.

Ξεκινώντας από τόσο ψηλά όμως, όσο κι αν πέσει, η Παρί μπορεί να πάρει περισσότερα από τα 220 εκατ. ευρώ που είχε δώσει το 2017 για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Και τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ καταλήγουν με μια ακόμη επισήμανση: Για τους Παριζιάνους θα ήταν προτιμότερο να τον πουλήσουν κάπου αλλού και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η ομάδα στην οποία θέλει να πάει ο παίκτης.