Τα ρεπορτάζ για την Παρί Σεν Ζερμέν είναι διαδοχικά στον ευρωπαϊκό Τύπο, αφού έπειτα από αυτά για τον Κίλιαν Μπαπέ και την επιθυμία του να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθαν τώρα και αυτά για τον τεχνικό διευθυντή Λουίς Κάμπος που σκέφτεται να παραιτηθεί, μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με το κλαμπ.

Τα λεφτά δεν φέρνουν απαραίτητα την ευτυχία και αυτό είναι κάτι που το συνειδητοποιούν για ακόμη μία φορά στη γαλλική ομάδα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Μπαπέ, ο οποίος επιθυμεί να φύγει λίγους μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή, λίγους μήνες μετά τη συμφωνία του με το κλαμπ.

Όπως αναφέρει η La Parisien, ο Κάμπος έχει έρθει σε σύγκρουση με τον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον αθλητικό διευθυντή Αντέρο Ενρίκε, ρίχνοντάς τους όλες τις ευθύνες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος κρίνεται ως αποτυχημένος από τον ίδιο. Έτσι, με τις σχέσεις των προαναφερθέντων να μην είναι καθόλου καλές μεταξύ τους, φέρεται να σκέφτεται να παραιτηθεί πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άγνωστο, φυσικά, αν όντως θα το κάνει ή αν θα τα βρει με τον Αλ Κελαϊφί, αλλά όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι για ακόμη μία σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι σκορπάει συνεχώς λεφτά χωρίς να έχει καμία σοβαρή τιμωρία από την UEFA για τις παραβιάσεις του Financial Fair Play.