Η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο ήταν μία από αυτές που προκάλεσαν ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά αυτός μειώθηκε από τη στιγμή που ο Κροάτης δεξιός μπακ μπήκε στο γήπεδο αφού η απόδοσή του προβληματίζει τους πάντες στην ομάδα, με τον Μίτσελ να έχει μια συζήτηση μαζί του προκειμένου να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα και τι περιμένει από αυτόν πλέον.

Ο Βρσάλικο, παίκτης με θητείες σε Ιντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης, συν φυσικά την εθνική Κροατίας, αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά αλλά προς το παρόν δεν… Δεν είναι κρυφό, επομένως, ότι στον Πειραιά είναι προβληματισμένοι με την απόδοσή του και όσα έδειχνε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Ήταν γνωστό ότι είχε θέματα με τραυματισμούς στο παρελθόν, αλλά το να ζητάει αλλαγή κάθε φορά που ήταν βασικός, δεν άρεσε σε κανέναν.

Άπαντες, επομένως, περιμένουν αυτό να αλλάξει και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συζήτηση που είχε μαζί του ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα μιλήσει ξεχωριστά με κάθε παίκτη του ώστε να τους γνωρίσει και να ξεκαθαρίσουν από την αρχή τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Και όντως, ο Μίτσελ μίλησε με όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Βρσάλικο, με τον οποίο ασχολείται πολύ.

Συνεχώς δίπλα του

Ο Βρσάλικο με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός τεχνικός έχει από κοντά τον Κροάτη δεξιό μπακ και προσπαθεί να τον ανεβάσει ψυχολογικά και παράλληλα να τον βάλει σε… κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Αυτό που του ζητάει είναι να δείξει μεγαλύτερο πάθος στην προπόνηση, να πάρει τα πάνω του και να τον εμπιστευθεί. Ένας από τους λόγους που προσλήφθηκε ο Μίτσελ, άλλωστε, ήταν το γεγονός ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ισπανούς ή τους «ισπανόφωνους» της ομάδας και ο Βρσάλικο, ερχόμενος από την Ατλέτικο, είναι στη δεύτερη κατηγορία.

Έτσι, καθημερινά στις προπονήσεις ο Ισπανός ασχολείται πολύ μαζί του, έχοντας ως στόχο να τον φέρει σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο. Και μια πρώτη γεύση από τον… νέο Βρσάλικο περιμένει να την πάρει την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα με την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Παιχνίδι στο οποίο ο Κροάτης αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.