Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Μίτσελ τον νέο προπονητή αλλά στην επικαιρότητα εξακολουθούν να βρίσκονται θέματα που δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το μεταγραφικό, αφού η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου ελεύθερου κεντρικού αμυντικού.

Η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπως θυμούνται όλοι, ήταν γεμάτη για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έκλεισαν αρκετά deals. Και με τη μεταγραφική περίοδο για τους ελεύθερους παίκτες να είναι ανοιχτή για λίγες μέρες ακόμη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλη προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Μια προσθήκη για το κέντρο της άμυνας δηλαδή, λόγω της αποχώρησης του Μανωλά. Μια προσθήκη για την οποία θα αποφασίσει ο Ισπανός προπονητής αν θα γίνει ή όχι.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί κάποιοι ελεύθεροι κεντρικοί αμυντικού και ο Μίτσελ είναι αυτός που θα πει το «ναι» ή το «όχι» για την αποκτηση κάποιου εξ αυτών. Μια απόφαση που θα παρθεί άμεσα αφού η σχετική διορία λήγει την προσεχή Παρασκευή. Αν είναι να γίνει κάτι, επομένως θα γίνει τα προσεχή 24ωρα. Αν και η αλήθεια είναι ότι τον προπονητή του Ολυμπιακού περισσότερο τον απασχολεί αυτή τη στιγμή το να μειωθεί ο αριθμός των παικτών με τους οποίους πρέπει να δουλέψει.

Ο Αμπουμπακάρ προς παραχώρηση και το γκρουπ όσων δεν υπολογίζονται

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Μίτσελ, συγκεκριμένα, θέλει να έχει να κάνει με 24 παίκτες, χωρίς να υπολογίζουμε τους τερματοφύλακας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ… κάμποσοι. Επειδή αυτό δεν είναι εφικτό αυτή την εποχή όμως, η λύση που μπορεί να δοθεί, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, είναι το να δημιουργηθεί ένα δεύτερο γκρουπ στον Ρέντη. Ένα γκρουπ που θα το απαρτίζουν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και η οποία θα είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας του συλλόγου.

Ένα γκρουπ στο οποίο βασικά βρίσκεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, το μέλλον του οποίου στον Πειραιά δεν είναι ευοίωνο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν απογοητευτεί από τον πρώην επιθετικό του Άρη και αυτό είναι προς παραχώρηση, με τη διοίκηση να ψάχνει τη λύση ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα. Άγνωστο, βέβαια, πώς μπορεί να γίνει αυτό τέτοια εποχή, αλλά η ουσία δεν αλλάζει: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στους ερυθρόλευκους, μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του από τον Άρη.